Nekem a Balaton

Nekem a Balaton

A Balaton talán legjobb reggelije!

Tulipán Kávéház Keszthely

2019. április 08. - aestus

Keszthely felé átutazóban, az internetes ajánlásokat böngészve találtunk rá, a Balaton talán leghangulatosabb kávéházára és egyúttal legjobb reggelijére, amely a keszthelyi Helikon park sarkán található tökéletesen felújított, századfordulós Geisl-villában, egy hatalmas platánfa árnyékában várja a betérőket a hét minden napján.

img_0453.jpeg

img_0451.jpeg

A Balaton parttól mindössze 700 méterre található kávéház gyalogosan és autóval is jól megközelíthető. Érkezéskor már a bejáratnál barátságosan üdvözölt minket a leanderekkel és rózsákkal szegélyezett kerthelyiség asztalait éppen megterítő felszolgáló hölgy, majd hasonlóan kedves fogadtatásban részesültünk belépve az elegáns villaépületből kialakított kávéház ajtaján.

img_0445.jpeg

A belső terekben is sikerült igényesen újragondolni a polgári villa nagy belmagassága és széles ajtónyílásai nyújtotta kereteket. Kényelmes fotelek, világos belső terek, évszaknak megfelelő dekoráció, az asztalokon tulipánok és hangulatos aláfestő zene kölcsönzött meghitt, kellemes hangulatot a több helyiségre osztott vendégtérnek, ahol termenként 25-25 főnek tudnak egyszerre helyet biztosítani.

img_0444.jpeg

Italrendelésünket a több mint húsz féle kávékülönlegességet, üdítőket, frissen facsart gyümölcsleveket, ízesített limonádékat, teákat, forró csokit és alkoholos italok széles skáláját tartalmazó kínálatból választottuk ki. A kávé kifejezetten ízletes volt, a klasszikus szerviznek megfelelően szódával és kávé keksszel érkezett az asztalhoz.

img_0447.jpeg

Látogatásunk célja egy kiadós villásreggeli elfogyasztása volt. Az étlapon grillszendvicsek, saláták, tortillák, különféle bruschetták és hidegtálak egészítették ki a klasszikus tojásrántotta, tükörtojás, főtt virsli mesterhármast. Minden gyorsan és forrón érkezett, igényes, de nem túlzó tálalással. A tojásrántottához hagyma, sonka, sajt extra feltétek is választhatók.

img_0448.jpeg

img_0449.jpeg

A keszthelyi Tulipán Kávéház szolgáltatásaival összességében és részleteiben is tökéletesen elégedettek voltunk. Jó ár-érték arányban, kellemes környezetben, udvarias kiszolgálás mellett fogyaszthattunk minőségi ételeket és italokat. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, legyen szó villásreggeliről, egy gyors szendvicsről, vagy csak egy finom kávé és sütemény elfogyasztásáról akár glutén-, laktóz- vagy cukormentes változatban is.

http://tulipankavehaz.hu/

Nekem a Balaton a YouTube-on!

Nekem a Balaton az Instagram-on!

Nekem a Balaton a Facebook-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemabalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr6614748641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása