Nekem a Balaton

Nekem a Balaton

Gyűjts, versenyezz, nyerj! – Fajbook.hu

2019. április 01. - aestus

Itt a tavasz, mindannyian a szabadba vágyunk, ahol szeretnénk minél több és minél tartalmasabb időt eltölteni. Figyelmetekbe ajánlunk egy új, ingyenes lehetőséget, amellyel a természetben töltött időt tudjuk még izgalmasabbá tenni magunk, gyermekeink, sőt az egész család számára. A fajbook.hu egy nemrég létrehozott, folyamatosan bővülő közösség, ahol saját készítésű, Magyarországon élő állatokról feltöltött fotóinkkal versenyezhetünk és nyerhetünk értékes díjakat. Mutatjuk mit kell tenned, hogy részese lehess a kihívásnak!

boritokep2.jpg

Fotó: Pixabay

Fontos tudni, hogy nem profi fotósok számára létrehozott szakmai vetélkedőről van szó, sikerünk kulcsa itt az lesz, hogy képminőségtől függetlenül, minél több állatot fotózzunk le, azonosítsunk be és töltsünk fel személyes profilunkba az oldalon. Fényképeinkkel csupán néhány elvárásnak kell, hogy megfeleljünk. A képminőség valóban másodlagos, de fontos, hogy felismerhető és azonosítható legyen az állat az oldal Mesterei számára, akik folyamatosan ellenőrzik a tagok által beküldött állatokhoz rendelt fajmeghatározás helyességét. Csak saját készítésű fotókkal versenyezzünk és töltsünk fel képeket azon 700 faj és fajcsoport képviselőiről, amiket a program felkínál.

fajbook4.PNG

Fotó: fajbook.hu - saját profil

fajbook5.PNG

Fotó: fajbook.hu - saját profil

A szervezők minden hónapban értékes nyereményeket sorsolnak ki, a verseny összdíjazása pedig évente több mint ötmillió forint. Az "Eredményeim" menüpontban található ranglistán tudjuk figyelemmel követni a verseny állását és aktuális pozíciónkat a mezőnyben. Szintén itt találjuk a pillanatnyi státuszunkat jelölő számlálót, amely jelzi hány pontra van még szükségünk a következő szint eléréséhez. Minden feltöltött és a Mesterek által jóváhagyott fotó 1 pontot ér, azonban ha a hozzá társított fajmeghatározásunk is helyes, 2 pont üti a markunkat.

fajbook2.PNG

Fotó: fajbook.hu - saját profil

A fajbookon jelenleg két életkor kategória létezik, 14 év feletti és alatti, így gyermekeink is valós esélyekkel indulhatnak az értékes nyereményekért. Az oldal mobiltelefonon és számítógépen is hibátlanul fut. Néhány napos tesztelés után, jó szívvel ajánljuk minden korosztály számára. Nincs más hátra, irány a természet, készüljenek jobbnál-jobb fotók hazánk csodálatos állatvilágáról! Jó szórakozást kívánunk!

Nekem a Balaton a YouTube-on!

Nekem a Balaton az Instagram-on!

Nekem a Balaton a Facebook-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemabalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr3214731191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása